lcp
Chat pe WhatsApp

Terminal POS portabil cu imprimanta termica – Tehnologie la indemana oricum

Societatea estPOS portabil cu imprimanta termicae in continua miscare, iar pe toate planurile si in toate domeniile, trendurile se schimba des, toate avanseaza, capata un alt nivel de competenta si utilitate, iar noi, ca si indivizi sau ca si grup de indivizi, trebuie sa ne adaptam la aceste schimbari, sa le includem in viata personala, la job sau in activitatile pe care le intreprindem in mod uzual. Unul dintre domeniile in care se petrec cele mai multe schimbari este fara indoiala cel tehnologic, si indiferent la ce ramura de tehnologie ne referim, transformarile se petrec in mod constant, experimentele sunt la ordinea zilei, iar inovatiile sunt tot mai frecvente si au menirea de a ne usura viata. Mereu in tranzit, ocupati si cu prea putin timp liber, oamenii au simtit nevoia unor aparate tehnologice mici, fiabile si de o utilitate eficienta, aspect care a devenit un punct de focus important pentru toti producatorii de astfel de echipamente tehnologice. Si tocmai din acest motiv, tehnologia inovatoare s-a axat pe crearea unor echipamente care sa corespunda nevoilor actuale, iar printre aceste creatii se numara si acest Terminal POS portabil cu imprimanta termica, un device performant si util intr-o varietate de domenii de activitate si afaceri precum: logistica, transporturi comert cu amanuntul, HoReCa etc., si ideal pentru managementul companiei pe care o administrati.

Portabil, intr-un design compact, subtire si de dimensiuni reduse, acest Terminal POS este o inovatie tehnologica menita sa eficientizeze activitatea atat in locatiile fizice, cat si in activitatile pe care le desfasurati in deplasare. 

Caracteristicile unui astfel de device sunt avantajoase si schimba in totalitate modul de printare, deoarece cu ajutorul lui puteti realiza tranzactii rapide prin scanarea de coduri in mod QR si imprima chitante instant, oriunde si in orice locatie va desfasurati activitatea, indiferent de domeniul in care activati ca si afacere.

Pentru a evidentia utilitate si eficienta unui astfel de Terminal POS inovator, in urmatoarele randuri va vom prezenta cele mai importante aspecte si caracteristici prin care acest device se evidentiaza fata de omologii lui. Iata asadar tot ce trebuie sa stiti despre acest Terminal POS portabil cu imprimanta termica:

  • Echipat cu sistem de operare Android 8.1.0

  • Procesor smart Core

  • Memorie 1 GB RAM + GB ROM / 2 GB RAM

  • Display 5.5”HD, 1280X720, IPS – Touch Screen

  • Camera 5 megapixeli + Functia de autofocus

  • Rezolutie de imprimare: 203 DPI

  • Baterie de capacitate extinsa

  • Conexiune cu versiuni multiple – Bluetooth, WIFI, GPS, GSM

  • Aplicatie de suport (descarcata din Google Store)

Acest Terminal POS are integrata o tehnologie de imprimare de timp termic direct si functioneaza cu doua tipuri de hartie: eticheta termosensibila si hartie continua termosensibila, iar concentratia de imprimare se poate realiza in trei moduri si anume 1 (cel mai usor), 2/3/4 (usor), 5/6 (normal), 7/8/9/10 (gros), 11/12/13/14/15 (cel mai gros). Acest dispozitiv utilieaza rola termica 57 mm, insa fiind un device de dimensiuni reduse, in varianta slim, se potrivesc doar role de hartie termica de lungimi precum 12 sau 18 m. 

In plus, o alta functie avantajoasa integrata in Terminalul POS este faptul, cu ajutorul camerei foto ca poate scana coduri de bare 1D si 2D, avand in acelasi timp performanta de a identifica si scana coduri QR in doar 0.7 secunde, aceasta fiind asadar modalitate prin care putem procesa tranzactii. Fiind un device care stocheaza date si informatii necesare in domeniul in care activam, transferul acestora este o procedura esentiala motiv pentru care, POS-ul este prevazut cu port USB de tip C si de asemenea si cu un slot pentru cardul TF, functie care sporeste capacitatea de stocare.

Conectarea la Internet se realizeaza prin WI-FI, Bluetooth sau SIM, deoarece Terminalul POS-ul este prevazut si cu un slot pentru cartela SIM 2G/3G/4G, oferindu-va astfel libertatea de actiune si mobilitate cat si posibilitatea de a utiliza device-ul pentru apeluri telefonice sau schimb de mesaje. Prin functia de Bluetooth 3.0/4.0 Terminalul POS-ul se poate conecta la diverse dispozitive pe care le utilizati, oferindu-va astfel disponibilitate si actiune rapida de utilizare in orice moment sau locatie.

Mai mult decat atat, pe acest Terminal POS se pot instala diverse aplicatii din App Market astfel incat sa va eficientizati activitatea, avand mereu la indemana aplicatii utile care va vor ajuta in devzoltarea afacerii pe care o conduceti!

In concluzie, am putea afirma cu incredere ca un astfel de Terminal POS portabil este eficient in foarte multe domenii si prezinta functii indispensabile pentru bunul demers al activitatilor pe care le desfasurati, avand in acelasi timp siguranta lucrului bine facut! Pentru mai multe detalii si informatii despre acest Terminal POS portabil cu imprimanta termica 58 mm, va propunem sa accesati magazinul online Cartuseria.ro, unde veti afla tot ceea ce este necesar despre acest device! De la specificatii detaliate si pana la avantajele pe care acesta la poate aduce in afacerile dumneavoastra!

Achizitionati cu incredere si profitati de avantajele pe care vi le ofera un astfel de device!



Articole relevante

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare