Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Categorii
Filter

Vezi toate produsele marca InkMate

InkMate este celInkMate mai renumit brand de cerneala compatibila din Korea. Acest brand apartine companiei Alphachem, care este producator si exportator lider de piata de periferice de imprimare digitala. Cu o istorie de peste 25 de ani de fabricare de cerneala compatibila, InkMate a investit constant resurse in cercetare si dezvoltare pentru a oferi clientilor cele mai bune si mai calitative produse si servicii, indiferent de nevoilor lor de print.

La nivel local, brandul InkMate a luat rapid amploare si a fost premiat pentru calitate produselor fabricate si comercializate, iar din anul 2004 s-a dezvoltat cu succes si in plan international crescand vanzarile cu 50% din suma pe piata mondiala. Mai mult decat atat, din anul 2007 brandul a inceput sa investeasca serios in tehnologie avansata pentru a produce cele mai calitative produse de print, pentru a oferi clientilor de pretutindeni cerneala compatibila pentru o varietate de marci de imCerneala consumabila InkMateprimante, atat modele mai vechi cat si modele noi si avansate

Produsele marca InkMate au ridicat stacheta in piata de consumabile de print din Coreea si chiar si in plan international, au demonstrat inca de la inceput ca pot oferi clientilor exact ceea ce au nevoie, produse de calitate, fiabile si comercializate intotCerneala Canon InkMatedeauna la preturi corecte. Fiecare stadiu din procesul de fabricare al consumabilelor de print marca Inkmate este realizat cu ajutorul celor mai performante echipamente, este supervizat riguros, iar cernelurile sunt testate constant astfel incat garatia calitatii sa fie intotdeauna justa. Mai mult decat atat, produsele aflate sub semnatura brandului au primit certificari importante precum ISO9001, CE si NT, certificate pentru cele mai importante calificari si sisteme de calitate.

InkMate se angajeaza sa inoveze constant, sa dezvolte produse compatibile cu cele mai noi tehnologii de pe piata, sa satifsaca intotdeauna cerintele si nevoile clientilor si sa ofere calitate si fiabilitate si preturi competitive. Va propunem sa descoperiti oferta variata de cerneala compatibila marca InkMate in magazinul online Cartuseria.ro si sa achizitionati cu incredere consumabilele de print de care aveti nevoie! Produse de cea mai inalta calitate comercializate la preturi ideale atat pentru clientii juridici, cat si pentru cei fizici!

Sus