Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Categorii
Filter

Vezi toate produsele marca Samsung

Compania sudSamsung-coreeana Samsung este unul dintre cei mai mari, importanti si recunoscuti producatori de dispozitive electronice la nivel global. Samsung este o companie specializata in productia unei game foarte diversificate de produse electronice de larg consum si industriale, aparate si dispozitive media digitale, semiconductori, chip-uri si consumabile de print de cea mai inalta calitate.

Compania Samsung a fost infiintata in anul 1969 si inca de la inceput a urmat o filozofie clara si anume: si-a dedicat talentul si tehnologia pentru a crea produse si servicii superioare care sa contribuie la o societate globala mai buna. Pentru a realiza acest lucru, compania Samsung acorda o mare importanta oamenilor si tehnologiilor sale.

Samsung este lider global in tehnologie, deschizand noi posibilitati pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovatie, descoperire si dezvoltare continua, compania a transformat in totalitate lumea electronicelor, precum televizoare, smartphone-uri, dispozitive portabile, tablete, aparate digitale, sisteme de retea, dispozitive medicale, semiconductori, consumabile de print precum cartuse toner sau chiar si solutii LED. Brandul Samsung este, de asemenea, lider in spatiul Internet of Things, cu initiative notabile in partea de sectoarele de Smart Home si Digital Health.

Cartuse toner Samsung

Samsumg a devenit una dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume si este recunoscuta drept una dintre primele 10 marci globare reprezentative acestui segment. Samsung s-a extins in intreaga si se mandreste cu creativitate si diversitate la nivelul reprezentantilor si al angajatilor, aspect care ajuta considerabil la dezvoltarea produselor si a tehnologiilor potrivite pentru un public cat mai larg.Toner original Samsung

In prezent, Samsung este unul dintre dintre cei mai mari producatori de componente electronice din lume si este de asemena unul dintre furnizorii de produse electronice precum baterii, semiconductori, chip-uri, memorie flash si hard disk pentru alte companii renumite precum Apple, Sony sau Nokia.

Un lider global in segmentul de tehnologie, Samsung s-a dezvoltat si in partea consumabilellor de print oferind cartuse toner originale Samsung care ofera printuri de cea mai inalta calitate. De la documente profesionale din sfera office si pana la fotografii personale de familie, aceste tonere sunt ideale si ofera mereu cele mai bune rezultate, de la primul si pana la ulrimul print. Aceste consumabile autentice au fost create si proiectate de Samsung si au trecut prin teste riguroase pentru a asigura cel mai bun produs posibil pentru utilizare in imprimantele acestui brand. Fiind unul dintre cei mai importanți lideri ai tehnologiei din lume, consumabilelle de print au primit aceeasi atentie si a fost alocat mult timp pentru a le perfectiona si tehnologii de ultima generatie!

Sus