Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Categorii
Filter

Vezi toate produsele marca Speed

Speed reprezintSpeeda unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de consumabile de print. Cu o experienta vasta in domeniu si specializat in fabricarea de cartuse inkjet de cea mai inalta calitate, brandul Speed este recunoscut, apreciat si comercializat in intreaga lume.

Intr-o piata atat de competitiva, Speed a reusit sa se faca remarcat si sa isi pastreze statutul fruntas de-al lungul anilor pentru ca a inteles cat de important este sa fi in pas cu moda si cu trendurile actuale, si mai mult decat atat, sa poti oferi clientilor produsele de care au nevoie, atunci cand au nevoie!Asadar, pentru modele noi de imprimante care se lanseaza pe piata, Speed laCartuse inkjet Epsonnseaza in timp real tipuri noi de cartuse compatibile cu cele mai inovatoare aparaturi de print!

Premiat cu diverse distinctii notabile, brandul Speed se mandreste cu obtinerea certificatului STMC, iar produsele fabricate sub semnatura acestui brand se realizeaza dupa cele mai riguroase metode, cu un control strict al calitatii si cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie. Mai mult decat atat, cartusele inkjet Speed intrunesc cele mai inalte standarde de calitate, deoarece brandul utilizeaza diverse medii de testare precum temperatura si uminitate, iar in conformitate cu standardul ISO9001:2008 Speed a demonstrat abilitatea de a furniza constant produse conforme cu cerintelesi nevoile clientilor.

Cartusele inkjet (Cartus inkjet HPde cerneala) reprezinta consumabile de print utilizate pentru echipamentele inkjet precum imprimante, faxuri si multifunctionale. Aceste cartuse inkjet pot fi monocrome, functionand astfel cu un singr cartus cu cerneala de culoane nearga, sau color care au in plus trei sau mai multe culori (cian, magenta, galben) in continutul aceluiasi cartus sau in cartuse diferite. Acest tip de cartuse sunt ideale pentru printurile foto, planse grafice, planse de activitati, harti si proiecte ce presupun si implica un print color de calitate. Mai mutl decat atat, este de mentionat faptul aceste cartuse compatibile inkjet reprezinta o varianta economica de print fata de cartusele originale, motiv pentru care este intotdeauna o alegere de top.Cartus inkjet Brother

Sub semnatura brandului Speed puteti achizitiona cu incredere cartuse inkjet compatibile Brother, Canon, Epson, HP, Lexmark si cartuse compatibile Samsung, o diversitate mare de compatibile care iti vor oferi rezultatele si printurile de care ai nevoie, la o calitate premium!

Cartuseria.ro te intampina in acest sens cu o gama diversificata de cartuse inkjet compatibile cu imprimantele tale! Produse premium, de o calitate extra pe care le poti achizitiona la cele mai bune preturi!

Sus