lcp

Kobo Aura – o experienta unica a lecturii!

De ce este diferit Kobo Aura?

Kobo Aura este un eReader modern, cu adevarat unic, care ofera o experienta simpla si naturala a lecturii.

eReader-ul Kobo Aura a fost conceput din dorinta de a oferi cea mai buna experienta posibila a lecturii, reusind sa multumeasca chiar si pe cei mai pasionati si pretentiosi cititori, fani ai cartilor din toata lumea!

Interesant este ca, la crearea Kobo Aura a fost invitat un grup de clienti, cititori, care au contribuit, de la inceput pana la sfarsit, exprimand nevoile si cerintele unui cititor si provocand producatorii sa-si depaseasca limitele in privinta dimensiunii si a tehnologiei ecranului, dar si in legatura cu accesul usor la cartile preferate.

eReader Kobo Aura - modern, unic

   

Confort sporit datorita display-ului

Diferit fata de ecranele tabletei si smartphone-ului, ecranul eBook-ului Kobo Aura are aspectul unei veritabile pagini tiparite pe hartie, precum si un contrast ridicat. Toate acestea permit citirea facila si in lumina directa a soarelui, fara efectul de reflexie sau orbire. Iar cu ajutorul functia incorporata ComfortLight, ajustabila, poti citi pana tarziu in noapte cu un minim efort pentru ochi si fara sa iti afecteze somnul.

De asemenea, cu ClarityScreen+, Kobo Aura ofera o experienta HD a lecturii, cu fonturi clare si bine conturate pentru o lectura usoara si placuta. In plus, nu vei fi deloc intrerupt de alerte sau notificari, emailuri sau mesaje.

Kobo Aura ofera acces la peste 5 milioane de eBook-uri

Acces oricand la o carte buna

Kobo eBookstore va ofera acces la peste 5 milioane de eBook-uri, iar Kobo Aura permite stocarea a pana la 3000 de eBook-uri asadar nu veti mai ramane niciodata fara o carte buna la indemana. Utilizarea este usoara, cu recomandari personalizate bazate pe obiceiurile dvs de citire si puteti scrie sau citi review-uri de la ceilalti cititori.

Kobo Aura - o experienta simpla si naturala a lecturii

Autonomie extinsa si fiabilitate maxima

O alta caracteristica definitorie pentru Kobo Aura este durata de viata a bateriei care tine pana la doua luni, utilizata o jumatate de ora pe zi. Citeste o carte intreaga cu o singura incarcare si bucura-te de libertatea de a uita incarcatrorul acasa. Perfecta pentru urmatoarea evadare ;)

Foarte slim si cu o greutate de doar 174g, Kobo Aura este unul din cele mai usoare eReader-e de pe piata, fiind foarte confortabila de tinut in maini ore intregi, iar dimensiunile reduse o fac sa se potriveasca cu usurinta intr-un buzunar obisnuit.

Pierde-te in poveste oriunde te-ai afla cu primul eReader premium care iti permite o lectura fara griji, deoarece are un design rezistent la apa si la praf. Kobo Aura nu se crapa sau indoaie cand este supusa unei presiuni, iar marginile drepte ii ofera o si mai mare rezistenta.

Kobo Aura este rezistenta la apa

Prin design, functiile si caracteristicile speciale, Kobo Aura reuseste sa se diferentieze de orice alt eReader de pe piata mondiala!

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare