Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Numar ventilatoare
Compatibilitate maxima
Material
Culoare
Brand
Filter

Cooler laptop, Racitor

Cooler laptop, Racitor – stand-uri de racire performante

Orice laptop este compact si nu permite o aerisire si racire completa a pieselor din interior ceea ce poate duce la functionare greoaie sau chiar defectarea unor componente. Pentru o utilizare fara probleme a laptopului magazinul online Cartuseria.ro vine cu o gama variata de cooler laptop care se pot folosi simplu si fara sa deranjeze, asigurand laptopului dumneavostra o racire constanta si o functionare optima!

Cooling stand-ul pentru laptop este accesoriul perfect pentru racirea device-ului tau, astfel incat procesorul si componentele acestuia sa nu se supraincalzeasca si sa poata functiona corespunzator de fiecare daca utilizati laptop-ul!

Ca sa eviti reparatii costisitoare, alege-ti un cooling pad potrivit calculatorului tau, ce functioneaza atat ca suport, cat si ca protectie care ventileaza eficient aparatul tau!

Aceste stand-uri de racire pot fi folosite in pat, la birou, pe fotoliu, practic oriunde lucrezi intens si aparatul tau trebuie ventilat!

Comanda asadar cu incredere un cooler potrivit laptop-ului tau si profitati de ofertele de pret. Mai mult decat atat, tot din acest magazin puteti achizitiona si post it-uri adezive si cuburi de hartie pentru birou, bibliorafturi, accesorii refill pentru imprimante si modulator FM!

Coolerul pentru laptop este un accesoriu ce se afla in general sub tastatura si ajuta la reducerea temperaturii de functionare a laptopului, acesta este utilizat in mod normal cand laptopul este suprasolicitat si nu este in masura sa raceasca suficient de bine pentru performante maxime.

Cooler-ul poate fi folosit ca stand pentru laptopul dumneavoastra, insa rolul principal al acestuia fiind o sursa externa de racire pentru componentele interne in momentele solicitate sau la utilizari indelungate. Acestea sunt de 2 feluri active si pasive, cele active muta foarte repede aerul sau lichidul pentru a indeparta caldura emanata de laptop, cele pasive se bazeaza pe conducatori termici sau pe cresterea fluxului de aer pasiv.

Se regasesc mai multe modele de coolere, in diferite dimensiune si forme iar acestea trebuie alese in functie de caracteristicile cheie pe care le urmariti. Performanta, nivelul de zgomot si compatibilitatea sunt principalele criterii pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere.

Performanta unui cooler pentru laptop este data de cantitatea de aer pe care este capabil sa o circule. Cele mai puternice ofera o circulatie de peste 70 CFM si o rotatie a ventilatorului de 2500 rpm. Pe piata sunt disponibile coolere cu 4,5 sau chiar 6 ventilatoare.

Pentru un nivel de zgomot confortabil trebuie sa va asigurati ca ventilatoarele nu depasesc peste 25 decibeli. Coolerele cu ventilatoare mai zgomotoase deseori pot fi mai mari si mai puternice oferind o performanta mult mai buna.

Compatibilitatea cu laptopul dumneavoastra este o caracteristica importanta cand vorbim despre eficienta racirii. Modelul potrivit trebuie sa se alinieze perfect cu fantele si orificiile de pe partea inferioara a laptopului. Conectarea standului la laptop se realizeaza prin portul USB, cele mai bun modele au porturi suplimentare is spatiu pentru depozitarea cablului.

Sus