Mixere si blendere verticale

Cum alegi cel mai bun mixer

Mixerul de mana este un aparat electrocasnic foarte util si practic, se curata foarte usor si nu ocupa mult spatiu.

Puterea motorului este una din principalele caracteristici de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un mixer de mana bun.

Un alt criteriu important sunt treptele de viteza care te ajuta sa amesteci compozitia in functie de nevoi. Este recomandat sa aiba si functie turbo care va scurta timpul de mixare.

Rolul unui hand mixer este amestecarea ingredientelor, insa mai poate fi utilizat la pasarea, baterea sau framantarea alimentelor.

 

Cu ajutorul unui mixer poti sa framanti aluatul, sa bati frisca, sa faci maioneza, inghetata si multe altele.

Cum sa alegi cel mai bun blender vertical

Blenderul vertical este o alternativa buna a robotului de bucatarie sau a mixerul de mana traditional. Blenderul vertical este o alternativa foarte buna atunci cand doresti sa prepare ceva rapid.

Un blender vertical bun, poate executa mai multe operatiuni precum tocat, maruntit, spart gheata sau poate face piureuri trebuie sa aiba multe accesorii precum recipiente, boluri, cutite, teluri, razatoare etc. Daca doresti un astfel de blender multifunctional va trebui sa optezi pentru un set care sa include toate aceste accesorii.

Este de ajuns sa dai un click si ai la indemana un magazin online cu oferte diversificate pentru mixere si blendere verticale. Profita acum de cel mai avantajos pret!

Sus