lcp

Canvas Memory – aplicatia ce-ti plaseaza amintirile oriunde


Canvas Memory – aplicatia ce-ti plaseaza amintirile oriunde

Cu o singura aplicatie acum poti suspenda timpul, poti captura bucuria unui moment, poti spune o poveste fara cuvinte sau poti vedea dincolo de imagini. E necesar doar sa aplici pe orice suprafata pozele preferate imprimate pe cea mai recenta inovatie din domeniul printului – Canvas-ul adeziv reaplicabil.

Cu o textura fina de panza, superioara oricarui tip de hartie foto, Canvas-ul confera oricarei fotografii un accent glamour transformand chipul celui drag intr-un portret de suflet. Conceput pentru printuri de rezolutii foarte mari acesta nu ramane doar un suport glossy pentru imaginea preferata, ci iti ofera optiunea „Save” pentru a pastra impresiile memorabile inca mult timp dupa ce uitarea se asterne.

Fara a depinde de online sau offline, de timp sau de spatiu, privelistea preferata poate fi aplicata, reaplicata si reamplasata in orice decor, gratie proprietatii Canvas-ului de a adera pe orice tip de suprafata. Fara click-uri, doar cu gesturi, poti acum sa-ti redecorezi spatiul de relaxare alipind sau dezlipind cele mai incantatoare imagini printate pe panza adeziva.

Fie ca e vorba de pietenii de suflet, de peisajele ireale surprinse in vacante, de citatele motivante sau de mesajele tandre pentru cei dragi, toate au acum loc, adaptandu-se perfect in decorul preferat, fara rama, fara suport si fara efort!

Asadar, nu ezita sa utilizezi si offline Canvas Memory – aplicatia fotografiilor preferate ce-ti transforma casa in acasa! Disponibila in exclusivitate doar pe Cartuseria.ro!

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare