Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Categorii
Filter

Vezi toate produsele marca ReTech

Retech Technology IntRetechernational Limitetd are o experiente de 16 ani in fabricarea de cartuse toner laser pentru diverse marci de imprimante, fiind unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de consumabile pentru imprimante din intreaga lume. De asemenea, datorita faptului ca mereu se lanseaza modele noi de imprimante performante, Retech reuseste cu succes de fiecare data sa lanseze tipuri noi de cartuse compatibile cu cele mai noi aparitii de pe piata.

Brandul Retech a strans de-a lungul anilor diverse premii notabile; distinctii si certificate de competenta precum certificatul STMC, aspecte care i-au adus statutul binemeritat in acest domeniu si mai mult decat atat, a castigat aprecierea clientilor din intreaga lume. Intreg procesul de control al calitatii atat in activitatile de cercetare cat si in cele de dezvoltare se desfasoara dupa cele mai riguroase metode STMC.

Produsele realizate de acest brand intrunesc cele mai inalte standarde de calitate, deoarece Retech stimuleaza diferite medii de testare precum termeratura, umuditate, etc., iar in conformitate cu standardul ISO9001:2008 se elaboreaza proceduri eficiente pentru sistemul de control al calitatii produselor in fiecare etapa a procesului de fabricare.

Cartusele toner functioneaza pe Cartus toner Retechbaza de praf (pulbere fina) si sunt realizate pentru imprimantele si multifunctionalele laser. Acest tip de cartuse toner sunt potrivite pentru domeniile office, juridice, unde exista un volum mare de print, iar printurile trebuie sa fie intotdeauna de cea mai buna calitate. Fie ca este vorba despre printuri alb-negru sau color, brandul Retech realizeaza cartuse toner compatibile care acopera nevoile pietei indiferent de volumul de print. Atat cartuse toner in varianta standard, cat si cartuse in varianta XL pentru o capacitate mai mare de print.

Asadar, acest renumit brand produce cartuse toner compatibile pentru o varietate mare de imprimante precum: Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, Oki, Philips, Ricoh, Samsung, Toshiba si Xerox.

Din magazinul online Cartuseria.ro poti achizitiona cartuse toner compatibile pentru orice tip de imprimanta sau multifunctionala prezentate in randurile anterioare. Acest magazin fiind unul dintre importatorii si distribuitorii directi ai produselor marca Retech!

Sus