Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Viteza transfer
Numar antene
Porturi LAN
Porturi WAN
Frecventa
Filter

Router Wireless

Routere Wireless

Un router wireless iti este intotdeauna necesar pentru a te conecta la internet, iar partea buna este ca nu ocupa mult spatiu si nu este deloc greu de instalat. Desi routerul este un dispozitiv mic ca dimensiuni, acesta este capabil sa gestioneze conectarea la internet pentru toate gadget-urile tale printr-o simpla conexiune de la furnizorul de telecomunicatii. 

Unele modele mai noi chiar includ posibilitatea conectarii unui modem 3G sau 4G la un port USB, permitand astfel utilizarea conexiunii mobile pentru backup sau chiar ca legatura principala la Internet.

Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene. De asemenea, routerele cu antena interna incep sa fie din ce in ce mai populare.

Dupa ce stabilesti care sunt caracteristicile de care ai nevoie, poti incepe cautarea unui router wifi potrivit in functie de bugetul pe care il ai disponibil.

Cert este ca un router wireless a devenit indispensabil pentru cei mai multi dintre noi in urma multitudinii de gadgeturi care se pot conecta la internet.

Descopera magazinul nostru online cu cea mai variata gama de routere wifi la cele mai mici preturi.

Sus